Baltojo šokolado triufeliai
Lengvai įgyvendinamas receptas, puikus desertas prie kavos :) Jei reikia pasiruošti iš anksto, saldainius galima užšaldyti kameroje ir ištraukti tik, pavyzdžiui, laukiant svečių.
Reikės:
- 230g baltojo šokolado;
- 5v.š. sviesto;
- 3v.š. riebios grietinėlės;
- Kelių lašelių citrinos ekstrakto;
- Mažo žiupsnelio smulkios druskos;
- Cukraus pudros.
Šokoladą ištirpiname kartu su sviestu ir grietinėle. Įmaišome citrinos ekstraktą ir nedidelį žiupsnelį smulkios druskos. Gautą masę pastatome į šaldytuvą kelioms valandoms. Kai šokoladas sutvirtėja, rankomis formuojame nedidelius kamuoliukus ir pavoliojame cukraus pudroje. Laikome šaldytuve.
Skanaus, Gabrielė.