Tortilijų apkepas
Gal net daugiau idėja, nei apkepo receptas. Varijuoti galima kiek širdis geidžia, keisti mėsą, sūrį, dėti, arba nedėti pupelių… Bus skanus fantazijų vaisius. O aš dariau štai taip:
Maltą vištieną pakepinau su aštriais prieskoniais, pupelėmis tomate ir konservuotais kukurūzais. Įdaro pridėjau į kepimo formoje išdėliotas tortilijas. Ant viršaus uždėjau po kelis šaukštus grietinės (ji, prie aštrios mėsos, čia labai tinka) ir įspaudžiau kečupo.
Mėsytę apdengiau lydyto sūrelio lapeliais ir sulenkiau kraštelius viską ‘uždarydama’.
Užbarsčiau gerą saują tarkuoto fermentinio sūrio ir pašoviau į karštą orkaitę. Kepiau apie pusvalandį.
Skanaus, Gabrielė.