Pusryčių keksiukai
Minkštučiai, ne per daug saldūs. Skanu užsitepti džemo, tačiau gardūs ir vieni. Man net šiek tiek primena scones pyragėlius, tik čia kiek minkštesnė jų versija, keksiukai ne tokie tankūs. Bet… tikrai gana sotūs!
Reikės:
- 160ml apelsinų sulčių;
- 80g skysto medaus;
- 2v.š. augalinio aliejaus;
- 2v.š. graikiško jogurto;
- 250g miltų;
- 2a.š. kepimo miltelių;
- 60g avižinių dribsnių;
- 60g razinų.
Viename dubenyje sumaišome visus sausus ingredientus, o kitame skystus. Vėliau - viską kartu. Gautą tešlą paskirstome į keksiukų formeles (apie 12vnt nedidelių formelių).
Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 20-25 minutes.
Voilà!
Skanaus, Gabrielė
Naudojausi receptu čia.