Gabrielės Blogas
g-blogas.lt

Biskvitai sumuštinių keptuvėje

2014-10-10

foto

Purūs pyragėliai, kuriuos galima patiekti kaip blynelius pusryčiams, arba kaip geitą desertą. Pavolioti tirpintame šokolade ir kokoso drožlėse, arba perpjovus patiekti su grietinėle ir uogomis. Čia tiesiog kelios mano idėjos, o fantazuoti galima į valias.

Nežinau kam originaliai priklauso idėja šitaip panaudoti keptuvę, esu nuotraukų mačiusi kažkur anksčiau. Norėjau pamėginti. O tešlos receptą susiradau internete.

foto

Reikės:

  • 150g kambario temperatūros sviesto;
  • 120g cukraus;
  • 280g miltų;
  • 3 didelių kiaušinių;
  • Druskos pagal skonį;
  • 1a.š. kepimo miltelių;
  • 1a.š. vanilės ekstrakto.

Sviestą išplakame su cukrumi, supilame vanilę, po vieną įplakame kiaušinius. Įmaišome žiupsnelį druskos, miltus ir kepimo miltelius.

Po šaukštą tešlos dedame į sumuštinių keptuvę, uždarome ir kepame kaip sumuštinius.

Skanaus, Gabrielė.

biskvito receptas

comments powered by Disqus