Gabrielės Blogas
g-blogas.lt

Roksai

2014-02-11

niamniamniam

Neseniai mano publikuojamais receptais pradėjo dalintis portalas moteris.lt. Apstulbau paskaičiusi žmonių komentarus. Iš pradžių buvo juokinga, vėliau pasidarė tiesiog liūdna. Anonimiškai rašantys asmenys kalba su pasipiktinimu, nedraugiškai, kartais tiesiog įžeidžiančiai.

Aš išmėginu ką nors naujo, vaišinu šeimą bei draugus, o savo rezultatu pasidalinu su visais. Kartais recepte kažką pakeičiu ar pritaikau produktus pagal savo galimybes ir skonį. Nesistengiu visiems įtikti, tiesiog darau tai ką mėgstu.

Turiu pakankamai drąsos publikuoti įrašus ir pareikšti savo nuomonę viešai, tai kodėl gi žmonės neturi tos pačios drąsos rašyti komentarus tikruoju vardu? Ko jie bijo, jei nieko blogo nedaro? Puslapyje facebook.com, kuriame daugelis užsiregistravęs savo tikra pavarde, tokių piktų ir nepagarbių komentarų nemačiau.

Tarkim apie šį receptą nepažįstamoj ponia Elvyra rašo: ‘man atrodo,kad tik visai smegenų neturintis žmogus gali daryti tokiią makalošę,kurią sunku pavadinti tortu’ - labai ačiū, taip sakant, einu į kamputį paverkti :)

Su šiuo įrašu neketinu nieko pasiekti ar pakeisti (mission impossible). Linkiu visiems būti laimingais, savimi pasitikinčiais, turtingais žmonėmis. Aš visus Jus myliu!

!!! Kalbant apie roksus, tai pajaučiau tikrą vaikystės skonį, labai džiaugiuosi prisiminusi šį kepinį. Kitą kartą tik razinų dėčiau visą 100 gramų, man mažumėlę jų trūko.

Reikės:

  • 500g miltų;
  • 200g cukraus;
  • 100g margarino;
  • 60g razinų;
  • 1 nemažo kiaušinio;
  • 2a.š. kepimo miltelių;
  • 1a.š. natūralaus vanilės ekstrakto;
  • 7v.š. vandens.

Miltus suverčiam į didelį dubenį, viduryje padarome duobutę ir įmušam kiaušinį. Ant viršaus suberiame cukrų, kepimo miltelius, gabaliukais paskirstytą margariną, vanilę, vandenį ir razinas. Rankomis užminkome birią tešlą. Delnais formuojame kamuoliukus, dedame į skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje, apie 15-20 minučių, kol roksai gražiai paruduoja.

Skanaus!

recepto šaltinis

Gabrielė

comments powered by Disqus